Bengt Pers väg 6  
432 96 Åskloster

Tel: 0340-50 65 00

Hemsida: www.soxs.se
E-post: hello@soxs.se

SOXS.se

https://www.youtube.com/watch?v=yWFk2-74CzQ SOXS.se tillhandahåller raggsockor av riktigt hög kvalitet. Vi använder ekoull från Nya Zeeland och producerar våra SOXS i en GOTS certifierad fabrik i Europa. Vi är stolta över vårt CSR engagemang med schyssta villkor från får till färdig strumpa.

Storheten med våra SOXS är att dom är garanterat kli-fria och väldigt slitstarka. De är också extremt stretchiga vilket gör att de dels sitter fantastiskt bra på foten men också att vi klarar av att ha one size, 36-41 för dam och 42-47 för herr.

Alla våra SOXS levereras i en snygg kartong invirade i silkepapper. Ni kan designa utseende på kartongen och etiketten fritt för att passa en företagslogotype eller ett event. Ni kan även leverera våra standardkartonger och etiketter för de som inte önskar profilera dem. Vi har tre färger samt tre varianter av våra profilerade SOXS för dam och herr.


Vi har även en babyvariant som levereras med en latexflaska där man själv kan göra sina SOXS både halkfria och personliga. Latexflaskorna kan även levereras separat om man önskar göra vuxenstorlekarna halkfria.

Då våra SOXS kom till på grund av att en dotter tyvärr gick bort i cancer är vårt engagemang för välgörenhet och forskning kring detta stort. Som köpare av SOXS bidrar du till detta då vi årligen skänker pengar till olika ändamål i kampen mot cancer.Vi jobbar med följande produkter/områden:

Raggsockar       Raggsockor       Sockar      
Sockor       Strumpor       Ullsockor      
Ullstrumpor        

Vi jobbar med följande varumärken:

SOXS.CO        Visa på karta